Accountant 2.0

Wij zijn de “nieuwe accountant”. Wij zien de ondernemer zoals hij is: als mens en als relatie. Wij vinden dat het vandaag en het morgen relevant is en willen hierover graag regelmatig met je sparren. Het gaat om meedenken, koers bepalen, out of the box oplossingen zoeken, prikkelen, corrigeren en alert voor je zijn. Ook voor je privé situatie. Wij zijn geen ja knikker die je om je heen verzamelt maar geven tegengas, zetten je aan tot nadenken.

Een echte business partner zijn. Daar gaan wij voor.

Natuurlijk verzorgen wij de jaarrekening, loonadministratie, fiscale aangiften en doen wij de boekhouding met de aangifte omzetbelasting. Maar dat is om u te ontzorgen zodat er tijd overblijft waar het om gaat, ondernemen! Wij zien dit niet als eindpunt maar als start. Hoe vertalen we deze cijfers maar informatie, naar kritische succesfactoren en de ontwikkeling daarin, naar meetpunten. Van belang is een begroting, actuele periodecijfers, hoe gaat het resultaat zich ontwikkelen. Nog belangrijker, hoe gaat de liquiditeit zich ontwikkelen, wat is het effect van investeringen, huur, rente en aflossingsverplichtingen hierop. Kunnen we de bank tevreden houden en ze op voorhand met actuele informatie voorzien zodat we als echte partner worden gezien.

Veel ondernemers hebben hun eigen administratie en hun interne, periodieke informatievoorziening niet op orde. Sturen op gevoel en zijn niet “in control”. Er is veel aanwezig maar het is niet aan elkaar geknoopt. Wij helpen u dit te realiseren.

Mogelijk komt u in aanraking met een fusie, herstructurering, vermogensplanning, overname of bedrijfsopvolging. Moeilijke materie. Wij nemen die zaken uit handen, stropen de mouwen op en lossen het op.

Wij zijn RW Accountant.

“Vroeger is dood, leve de toekomst”